Reviews

Mairead & Ward (Huwelijksreportage)

We were absolutely delighted with Nick as our wedding photographer. He made us all feel relaxed and took such naturally beautiful photos. He really captured the atmosphere of the day .I would recommend him to any couple getting married and want to thank him so much for adding to our special day.
We met him prior to the wedding and he really took the time to understand what we wanted and absolutely delivered.
Thanks again Nick.

Isabel & Bram (Huwelijksreportage)

“Onze samenwerking met Nick was super. Nick is iemand die zijn vak zeer graag doet en dat merk je echt wel. Hij heeft leuke ideeën en ook het nodige oog voor detail. Op onze trouwdag zelf hebben we hem nauwelijks opgemerkt, maar als je achteraf naar onze foto’s kijkt, leek het wel of hij op alle plaatsen tegelijkertijd was. Ook onze gasten waren onder de indruk van onze fotograaf.
Over de foto’s zelf waren we ook zeer tevreden. Een fantastisch aandenken aan onze trouwdag.
Nick is ook een zeer correcte en stipte fotograaf. Hij was altijd op tijd op onze afspraken, soms zelfs wat te vroeg.
Bovendien is Nick ook gewoon, “een toffe gast”.
Ik kan hem dus alleen maar aan iedereen aanraden als trouwfotograaf!!”

Sophie & Dries (Huwelijksreportage)

“Een jaar geleden hebben mijn man en ik beslist om in het huwelijksbootje te stappen. Heel leuk, totdat de zoektocht begint om alles in de puntjes te krijgen… Het was niet evident om een fotograaf te vinden die jou op je gemak kan stellen, om bij de shoot jezelf te kunnen blijven, en uiteraard een correcte balans aanbied tussen kwaliteit en prijs. We zijn enorm blij dat we bij Nick terecht gekomen zijn! Het klikte direct en het aanbod sprak ons zeker aan. Na de eerste shoot, de verlovingsshoot, wisten we direct dat we Nick op onze trouw wilde als onze fotograaf. Zeker een aanrader om te doen deze verlovingsshoot, zo leer je elkaar wat kennen, en heb je zeker ook hele leuke foto’s achteraf om naar terug te kijken, maar ook heel leuk om ze te gebruiken voor bijvoorbeeld je uitnodigingen. Onze trouwdag zelf was enorm spannend, leuk, emotioneel, romantisch…maar jammer genoeg is deze dag heel snel voorbij… Ik was enorm verrast toen Nick ons zijn foto’s van onze trouwdag liet zien! We waren enorm ontroerd en heel gelukkig om terug te kunnen zien naar onze dag en om de gevoelens en emoties terug te kunnen beleven door alleen al de goede foto’s van Nick te bekijken. Dankzij dat we de foto’s op stick hebben gekregen, hebben we dan ook zelf het trouwalbum in elkaar kunnen steken, helemaal gepersonaliseerd zoals wij het willen.
Als besluit, we zijn heel tevreden met fotograaf Nick en we raden het alleen maar aan om samen in zee te gaan met hem als je iemand zoekt die jou mooie momenten vastlegt op jou trouwdag…”

Ines & Mike (Huwelijksreportage)

“Op 7 mei 2016 zijn wij in het huwelijksbotje getreden, het was een prachtige dag! Een dag om nooit meer te vergeten, een dag overgoten met veel zon, een aangename temperatuur, lekker eten, genoeg verfrissing en vooral veel mensen rondom ons die ons graag zien! Om deze dag terug te beleven hebben wij al het vertrouwen gegeven aan Nick, de meest fantastische fotograaf die wij ons kunnen voorstellen. Al vanaf het begin, het kennismakingsgesprek, leek het goed te klikken. Wij moesten niet verder overtuigd te worden na de eerste foto die we zagen van hem, we waren zeker van ons stuk! Dat is bevestigd, niet alleen door ons maar ook door onze gasten! We hebben ondertussen al veel “gestoefd” met onze foto’s, en telkens kregen we te horen; “amai, die foto’s zijn prachtig!!!” “Topfotograaf!!!” “Elke foto is kei mooi!!! Op elke foto is er wel iets dat op een andere manier opvalt!” “Geweldig” “Hier krijgen wij niet genoeg van!” , … . Echt Nick, dankuwel om onze dag zo mooi op foto vast te leggen, om ons zoveel leuke en mooie herinneringen te bezorgen! Je bent geweldig!!!”

Evelien & Ricky (Huwelijksreportage)

“Wat een prachtige foto’s van een prachtige dag! Bedankt Nick om helemaal naar het “verre Limburg” te komen. Je had super leuke ideeën en stond ook open voor onze eigen gekke inbreng. Dankzij jouw werk kunnen we nu elke dag weer nagenieten van onze mooiste dag.”

Jolien & Jeffrey (Huwelijksreportage)

“Wij willen Nick al heel erg bedanken voor de heel geslaagde fotoreportage die hij maakte van ons huwelijk. Hij ging samen met ons en de gehele familie mee op weekend en stond van ‘s ochtends tot ‘s avonds (laat) met de fotocamera klaar om originele en sterke foto’s te nemen! Iedereen was onder de indruk van Nicks professionele aanpak! We wensen Nick alvast heel veel succes in zijn verder carrière als fotograaf.”

Jill & Yves (Huwelijksreportage)

“Wij zijn heel blij dat Nick onze fotograaf wou zijn om de mooiste dag van ons leven vast te leggen ! Nick is nen toffe gast dus wij hadden direct een goed gevoel bij hem, dit zie je ook in onze prachtige foto’s, heel natuurlijk zoals we echt zijn ! Ook de familie en de vrienden zijn vol lof over de foto’s ” komen juist uit een boekske hebben we al veel gehoord. Bedankt Nick voor deze mooie blijvende herinneringen.”

Lore & Kasper (Huwelijksreportage)

“Nick was onze fotograaf van dienst tijdens ons huwelijk op 28 juni. Hij was zeer professioneel en een erg vriendelijke en gepassioneerde fotograaf, wat uiteraard weerspiegeld wordt in de foto’s. Nogmaals bedankt om er mee zo’n mooie avond van te maken & er voor te zorgen dat we deze met jouw mooie foto’s steeds opnieuw gaan kunnen herbeleven!”

Peggy & Dirk (Huwelijksreportage)

“Beste Nick, Wat een prachtige foto’s, ik kreeg terug kriebels in m’n buik. Een fotograaf kiezen, dat was voor ons een sprong in het onbekende. Want wie gaat één van de mooiste momenten in je leven op de juiste manier kunnen vastleggen? We zijn uiteindelijk zeer tevreden met onze keuze om jouw die dag mee op pad te nemen. Wij vonden jouw een heel aangename en vriendelijke persoonlijkheid, fijn dat je erbij was. Het klikte… de mooie foto’s zijn daar het bewijs van. Bedankt. “