Portfolio

Ik wil met mijn beelden in de eerste plaats een verhaal vertellen en me concentreren op de waaier van emoties  die zich afspelen tijdens een huwelijksdag en dit via een fotojournalistieke stijl. Een lach, traan of gewoon die innige momenten met je partner, familie of vrienden…dit is wat mij tijdens elk huwelijk opnieuw tot het uiterste doet gaan. Ik probeer  tijdens jullie huwelijksdag zo veel mogelijk “onzichtbaar” te zijn maar zal het zeker niet nalaten om op de voorgrond te treden voor dat ene unieke beeld dat jullie voor altijd zullen koesteren. Dit is waar huwelijksfotografie om draait…het creëren van prachtige herinneringen voor huidige en volgende generaties.

De tijd van de traditionele huwelijksfotografie is al een tijdje voorbij. In deze stijl stonden geposeerde beelden centraal…de traditionele huwelijksfotograaf nam minder risico vanwege het fotograferen op film. Mijn stijl kan je omschrijven als een combinatie tussen fotojournalistieke stijl en hedendaagse fotografiestijl.

Momenteel fotografeer ik geen volledige huwelijksreportages meer… Ik ben wel nog beschikbaar voor “event fotografie” en dit in combinatie met de verhuur onze prachtige photobooth!