14 mei 2016…het is 07h00 en ik bevind me al bij Haartooi Kuylen in Kapellen waar Laura zich laat opmaken voor haar grote dag. Ondanks de wisselvallige weersomstandigheden zat er een stralend zonnetje in de kappersstoel! Als er één ding is dat ik zeker zal onthouden van het droomhuwelijk van Laura & Kristof dan is het wel de blijdschap en levensvreugde van zowel het koppel, de familie als de vrienden. Wat is het leven van een fotograaf makkelijk met alleen maar lachende en stralende gezichten op het toneel! Uiteraard werd dit nog eens versterkt door de prachtige ceremonie, geleid door de vliegende pastoors (hilarisch!). Er zijn letterlijk tranen met tuiten gelachen…de toon was dan ook gezet voor een knallend dansfeest. De dansvloer stond volgepakt van begin tot eind en dat leverde natuurlijk ook alleen maar mooie plaatjes op… Laura & Kristof, bedankt dat ik deel mocht uitmaken jullie prachtige huwelijksdag. Ik wens jullie een fantastische toekomst toe.