Over EleventhSea

Photobooth AntwerpenMijn naam is Nick Weerts (40), een fotograaf uit de regio Antwerpen. In 2012 kreeg ik de kriebels van de fotografie te pakken. Sindsdien denk ik voornamelijk in beelden. Al snel werd het duidelijk dat ik me wilde richten op huwelijksfotografie… Het verhaal van een toekomstig echtpaar vertellen op hun grote dag, dat wilde ik doen! In 2017, met ondertussen heel wat huwelijksreportages op de teller, werd het tijd voor iets anders…de creatie van de perfecte photobooth!

Als fotograaf weet ik dat kwaliteit er wél toe doet bij een photobooth op jullie huwelijk, event of bedrijfsfeest. Bij mij zit je dus goed voor een stijlvolle “custom made” photobooth in Antwerpen met studiokwaliteit en prachtige prints.

Verder ben ik vooral een levensgenieter en ja…een echte Antwerpenaar. Naast fotografie hou ik van voetbal, Quinten Tarantino films, sushi, koffie, een “bolleke” Koninck en uiteraard van mijn vriendin Kelly en dochters Lucy & Pam.

Ik hou van een persoonlijke en eerlijke aanpak. Onze  prijzen zijn steeds “All in” zodat er geen verrassingen uit de bus komen. Neem rustig een kijkje op deze website en kom gerust eens langs om kennis te maken met mijn prachtige photobooth! Contacteer me vrijblijvend voor een offerte en blijf vooral niet met je vragen zitten…