FAQ

Hoe kunnen we je photobooth boeken?

Stuur me gewoon een mailtje via het contact formulier op deze website. Laat me even weten wanneer jullie event is gepland en wat jullie verwachten… Ik bezorg jullie binnen de 24hr een antwoord met eventueel een gepersonaliseerde prijsofferte.

Zal de photobooth worden geleverd en opgesteld?

Ja! De photobooth wordt steeds door mezelf geleverd, opgesteld en weer opgepikt. Ik zorg voor de perfecte afstelling van de camera in de booth om jullie de best mogelijk beelden te bezorgen. Jullie hoeven enkel een leuk plekje uit te zoeken…

Kan de photobooth ook buiten gebruikt worden?

Helaas niet. We hebben er in het verleden al wat problemen mee gehad (wijzigende weersomstandigheden). We vragen dus nu om steeds een binnenlocatie te voorzien.

Hoeveel foto’s kunnen we afdrukken?

Jullie kunnen “onbeperkt” foto’s afdrukken. Laat jullie gasten dus maar eens goed gaan…

Hoe worden de foto’s afgedrukt?

Dit kunnen jullie volledig zelf beslissen. Onze photobooth heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld de typische kleine strookjes met 3 of 4 foto’s (5 X 15 cm) af te drukken maar ook een volledig klassiek formaat van 10 X 15 cm is een mogelijkheid. De foto’s kunnen worden aangevuld met jullie logo, naam of foto.

Kunnen we de foto’s ook digitaal krijgen?

Ja! Alle foto’s worden op de harde schijf van de photobooth opgeslagen en ze worden jullie na het feest digitaal bezorgd.