1. Zorg voor activiteit en betrokkenheid op uw event.

Of het nu om een seminarie, conferentie, productlancering of jaarlijks personeelsfeest gaat, een photobooth zal steeds het centrale punt van jullie event zijn. Uiteraard zal er op elk event aan networking en small talk gedaan worden, maar die extra activiteit om het ijs te breken is datgene wat vaak mist. Niet enkel tijdens het event maar ook de dagen en weken erna zullen jullie gasten er over praten bij het zien van de hilarische foto’s!

 

2. Zet jullie merk in de kijker!

Zet jullie logo of merk op de fotostrookjes, op een fotowand of in de online galerij die na het event beschikbaar is om alle foto’s nogmaals te bekijken of af te drukken. De mogelijkheden zijn legio…zet jullie merk in de étalage via een photobooth.

 

3. Lok extra bezoekers naar jullie website.

Een online foto galerij zal na het event ongetwijfeld heel wat bezoekers de weg naar jullie website doen vinden. Het zorgt opnieuw voor betrokkenheid bij jullie bedrijf of merk én opent de deur naar betere SEO resultaten…

 

4. Delen op sociale media.

Alle bedrijven en merken willen vandaag de dag aanwezig zijn op social media. Een leuk fotostrookje is immers altijd iets wat jullie gasten graag willen delen met collega’s, vrienden of familie. Waarom bijvoorbeeld ook geen wedstrijd voor de origineelste of grappigste foto organiseren? Laat jullie gasten de strookjes op Instagram delen met #yourevent en maak de winnaar tijdens of na het event bekend.

 

5. Een photobooth is gewoon fun!

Uiteindelijk is dit de reden waarom een photobooth niet mag missen op jullie event, het bezorgt jullie gasten FUN! Niet alleen zelf voor de lens staan maar ook de andere gasten het beste van hun zelf zien geven is geweldig. Jullie zullen het zien, er zal steeds een lange rij klaar staan om de grappigste poses aan te nemen. Smile :-)!

 

Wilt u ook graag onze photobooth op jullie event? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over prijzen, mogelijkheden & beschikbaarheid…